Consumenten zijn steeds meer opzoek naar bewuste verwennerij – niet alleen lekkere maar ook nog eens milieuvriendelijke voeding die aansluit bij hun dieetvoorkeuren of in dit geval hun ontbijtvoorkeuren. Benieuwd hoe jij als hotel hierop kan inspelen en tegelijkertijd de klanttevredenheid en winstgevendheid hoog houdt? Met het assortiment van Banquet d’Or® is dat een fluitje van een cent.
Geen ontbijt zonder croissants en chocoladebroodjes, of toch niet als het van je klanten afhangt. Met deze klassiekers scoor je keer op keer bij jouw hotelontbijt. Wist je trouwens dat deze nu ook plantaardig te verkrijgen zijn?
De plantaardige croissant en het plantaardige chocoladebroodje zijn echte blikvangers door hun mooi gelaagde goudkleurige korst. Naast een aantrekkelijke look zijn ze ook nog eens knapperig, licht en vol van smaak. Dit is te danken aan het exclusieve en hoogwaardige alternatief voor boter – bestaande uit honderd procent plantaardige vetten – en de duurzaam geteelde tarwe bij Vandemoortele Europe.
Tachtig procent van de consumenten verhoogt actief hun plantaardige consumptie (Major trends in the away-from-home market – Datassential (2024), Innova Top Consumer Drivers 2024). Speel hierop in met het nieuwe plantaardige assortiment van Banquet d’Or®. Deze viennoiserie is niet alleen heerlijk, maar heeft ook een duurzame impact op het milieu.
Ontbijtgasten verwachten niet alleen meer, maar ze willen vaak ook van alles proeven. De oplossing: viennoiserie in miniformaat, voor meer keuze en maximaal smaakplezier. Dan zijn deze traditionele mini’s van Banquet d’Or® (croissant, chocoladebroodje en ronde suisse) een echte must in je assortiment.
Gasten laten zich ook graag verrassen door iets nieuws. Toon jouw veelzijdigheid door voldoende variatie in je ontbijtaanbod te serveren, onder andere met nieuwe smaken. Bijvoorbeeld, een viennoiserievlechtje met glazuur, gezouten caramel of amandelschilfers.
Ga jij, als hotelier, graag de extra mile voor jouw klanten? Kies dan voor de gevulde croissants van Vandemoortele Europe. Van een croissant gevuld met hazelnootcrème, abrikozenpuree tot een smeuïge vulling met pistachepasta – er is voor ieder wat wils. Nieuw in het assortiment is de Biscoff® Croissant, gevuld met heerlijke speculoospasta. Samen met Banquet d’Or® verover je het hart van elke hotelgast.
Neem dan rechtstreeks contact op met Vandemoortele Professional.