Alle patisserietrends op een rij
Van eerste indruk in de lobby tot het dessert bij jouw koffie: elk detail telt. Speel als hotel in op de nieuwste presentatietrends en besteed aandacht aan kleine, waardevolle verwenmomenten – koffie- en breakmomenten – want de hospiltality-ervaring die je aanbiedt, onderscheidt jou van de concurrentie. Als je dit slim aanpakt verschaft dit commerciële kansen. Maar hoe garandeer je deze kwaliteit, snelheid en uitstraling, zonder je team extra te belasten?
Patisserie du Chef® van Vandemoortele is jouw geheime wapen voor het efficiënt organiseren van een stijlvol en kwalitatief buffet of breakmoment. Van cake-to-go, mignardises tot vegan banana cake – er is voor ieder wat wils. Al onze producten worden steeds met de hand bereid, volgens authentieke recepten en met uitermate kwalitatieve ingrediënten. Door hun gebruiksvriendelijkheid zijn ze ideaal voor zowel zelfbediening als tafelservice.
Met onze ready-to-serve producten kom je makkelijk tegemoet aan de verschillende noden en wensen van jouw gasten, zonder je zorgen te maken over specifieke allergenen. Alle informatie rond gebruikte ingrediënten en grondstoffen kan je namelijk terugvinden op het etiket van Patisserie du Chef® of op onze productpagina. Als ingrediënten voor bepaalde gasten niet geschikt zijn, kun je hen in alle vertrouwen informeren en loop je geen risico.
De desserts van Patisserie du Chef® zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens stuk voor stuk echte eyecatchers. Zeg nu zelf: mooi gepresenteerd is vaak ook dubbel zo lekker! Maar waarom werkt Patisserie du Chef®?
Of je nu met een buffet, bord of etagère werkt: het oog eet ook mee. Ga dus voor contrast in je desserts door te variëren in vorm, kleur, hoogte of grootte. Creëer daarnaast – bij een dessertbuffet of koffiebreak – altijd voldoende variatie in je assortiment en presenteer van klein naar groot.
Fingerfood-desserts zijn de ideale afsluiter voor een walkingdinner of event dessertformule. Met een klein bord en verschillende
miniporties garandeer je dat iedereen comfortabel geniet van de fijnste patisserie tijdens het ‘wandelen’.
Een dessert mag zeker niet ontbreken in jouw on-the-go of take-away assortiment. Zo heb je makkelijk meer omzet en verhoog je de klanttevredenheid. Uiteraard werk je hier best met kleine porties en aangepaste verpakkingen.
Texturen combineren
Maak gebruik van verschillende texturen in je garnering. Denk hierbij aan een mix van knapperige suikerparels, zachte room en een verfrissende coulis. De contrasten maken het dessert extra interessant.
Variëren met vormen
Beschik je over een compact assortiment aan producten? Dan kan je dit compenseren door de nodige visuele variatie. Versnijd de stangen in diverse structuren:
Afhankelijk van de manier waarop je de stangen van Patisserie du Chef® versnijdt, zien je desserts er verrassend anders uit.
Met Patisserie du Chef® kies je de afwerking volgens je eigen inspiratie of de tijd die je hebt.
Met Patisserie du Chef® speel je makkelijk in op de verwachtingen van veeleisende gasten en creëer je een beleving die aansluit bij het kwaliteitsniveau van jouw hotel – zonder extra personeel of complexe bereidingen. Kortom ga voor een efficiënte werking en zet in op de stijlvolle en kwalitatieve desserts van Patisserie du Chef®. Benieuwd naar meer? Lees alles over dit merk op www.vandemoorteleprofessional.com.
Neem dan rechtstreeks contact op met Vandemoortele Professional.