De consumenten van vandaag zijn steeds meer op zoek naar ‘bewuste verwennerij’ – niet alleen lekkere maar ook nog eens milieuvriendelijke voeding die aansluit bij hun dieetvoorkeuren of levensstijlkeuzes. Zo toont onderzoek aan dat één op de vier Europese consumenten een flexitarisch dieet volgt, dat grotendeels gericht is op plantaardige voeding.* Banquet d’Or® helpt jou, als hoteleigenaar, om aan de noden en wensen van jouw klanten te voldoen en tegelijkertijd de klanttevredenheid en winstgevendheid hoog te houden.
*Bron: Major trends in the away-from-home market – Datassential 2024), Innova Top Consumer Drivers 2024
Wist ja dat onze croissants en chocoladebroodjes nu ook plantaardig te verkrijgen zijn? Onze plantaardige viennoiserie wordt gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Door het geavanceerde productieproces worden de typische kenmerken – bladerige textuur, gouden korst en rijkelijke smaak – behouden. Dat komt door ons exclusieve, hoogwaardige alternatief voor boter – gemaakt van 100% plantaardige vetten – en duurzaam geteelde tarwe. Bovendien zijn ze ook nog eens duurzaam, wat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet.
Wil je een stapje verder gaan voor jouw gasten? Kies dan voor onze minibroodjes of gevulde croissants! Van traditionele miniklassiekers tot croissants gevuld met Biscoff®-pasta, abrikozenpuree of rijke pistachepasta – er is voor elk wat wils. Met Banquet d’Or® verovert u gegarandeerd het hart van elke hotelgast – streven we samen naar succes!
Neem dan rechtstreeks contact op met Vandemoortele Professional.