hotelvak.be
nl
Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen

Food & Beverage

Elk buffet- of breakmoment telt: zet patisserie strategisch in 4

Elk buffet- of breakmoment telt: zet patisserie strategisch in

Linum Europe brengt Roband Australia naar de Europese hotelindustrie: Kwalitatieve buffetoplossingen voor veeleisende professionals  5

Linum Europe brengt Roband Australia naar de Europese hotelindustrie: Kwalitatieve buffetoplossingen voor veeleisende professionals 

Hygiënisch koelklimaat voor buffetten in restaurants en hotels 6

Hygiënisch koelklimaat voor buffetten in restaurants en hotels

Horecatech: menselijke gastvrijheid in een AI-gedreven tijdperk 7

Horecatech: menselijke gastvrijheid in een AI-gedreven tijdperk

F&B-strategie van Crowne Plaza Brugge 8

F&B-strategie van Crowne Plaza Brugge

6x efficiënt werken met patisserie voor je buffet of koffiebreak 9

6x efficiënt werken met patisserie voor je buffet of koffiebreak

Zoek, vind en verbind met bedrijven in jouw sector!

Vind ze in onze bedrijvenindex

 
Naar bedrijvenindex
Tafel voor één: hoe speel je als hotel in op de solo dining trend? 10

Tafel voor één: hoe speel je als hotel in op de solo dining trend?

5 redenen waarom ontbijt business betekent 11

5 redenen waarom ontbijt business betekent

Valor Services Group ondersteunt gezondheid, hygiëne en brandveiligheid in de keuken 12

Valor Services Group ondersteunt gezondheid, hygiëne en brandveiligheid in de keuken

Bekijk meer artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur ons een bericht

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details

Kunnen we je helpen met zoeken?

Bekijk alle resultaten